Last edited by IŠ Stručna knjiga
06.08.2021 | History

3 edition of Drobnjak, porodice u Drobnjaku i njihovo porijeklo found in the catalog.

Drobnjak, porodice u Drobnjaku i njihovo porijeklo

Drobnjak, Jezera, Uskoci i Šaranci

 • 1897 Want to read
 • 1120 Currently reading

Published by Administrator in IŠ Stručna knjiga

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • IŠ Stručna knjiga


   • Download Drobnjak, porodice u Drobnjaku i njihovo porijeklo Book Epub or Pdf Free, Drobnjak, porodice u Drobnjaku i njihovo porijeklo, Online Books Download Drobnjak, porodice u Drobnjaku i njihovo porijeklo Free, Book Free Reading Drobnjak, porodice u Drobnjaku i njihovo porijeklo Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Drobnjak, porodice u Drobnjaku i njihovo porijeklo book in PDF or epub free.

   • In Serbo-Croatian (Cyrillic).Errata sheet inserted.Includes indexes.

    StatementIŠ Stručna knjiga
    PublishersIŠ Stručna knjiga
    Classifications
    LC Classifications1997
    The Physical Object
    Paginationxvi, 82 p. :
    Number of Pages41
    ID Numbers
    ISBN 10nodata
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 9MB.


Share this book
You might also like

Drobnjak, porodice u Drobnjaku i njihovo porijeklo by IŠ Stručna knjiga Download PDF EPUB FB2


Saznajte kakvo poreklo ima vaše prezime: Samo ga ovde ukucajte i sve će vam biti objašnjeno!

Drobnjaci, Durmitor, pleme, Crna Gora. U Bosni je bio kralj Stefan Ostoja. Pravoslavne su veroispovesti i uglavnom slave. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Za sebe su tvrdili da su poreklom iz Francuske. Neki ogranci su promijenili i vjeru. Ostalo im je da su poreklom iz istoimene porodice, iz Drobnjaka. A ime je bilo napisano samo na koverti! Tada su me pojedini uvjeravali da su i oni porijeklom porodice u Drobnjaku i njihovo porijeklo Rovaca pa promijenili slavu.,,.

veka i to u obliku Mata. 2001-2018 Srpska Dijaspora Kontaktirajte nas: info srpskadijaspora. 940 strana, tvrd povez, 24 cm II izmijenjeno i dopunjeno izdanje ilustracije u boji i crno bele. Iz Crne Gore, pod ovim ili drugim prezimenom, raseljavali su se u Srbiju, i na severozapad do.

Вељко Жижић — Википедија

II Banska krajina XVII — XVIII vekSANU, Beograd, 1997, 394. Prema knjigama Srpske pravoslavne crkve u Bosni, prezime Boroja sa slavom Sv.

godine, kako to navodi hrvatski autor Stj. Od njih su i Zviceri u Cucama, Zvizdom. ISBN: Ostalo Godina izdanja: 1997. ovde se doseljavaju Vlasi danas Rumuniod 1777.

To prezime je nastalo po pravilu po kojem je od prideva svijetao nastala imenica svjetlost. Katolici su, kao i u Mostaru. Nikolu, a znaju da su poreklom od Gacka.